vrijdag 7 december 2012

Flow!!!! En winterse sferen bij Warm Welkom.....

Mooie plaatjes nu er een dik pak sneeuw ligt! Vanmorgen was er nog geen vlokje te zien en nu in een korte tijd ligt er wel zo'n 15 cm sneeuw! De eerste sneeuwballen zijn gegooid en ook Sef en Boef vonden het heerlijk buiten!! Boef ligt met sneeuw-pootjes bij de kachel! Een dagje binnen blijven met warme chocolade melk met speculaas is niet verkeerd dacht ik zo!

  1 december hebben we voor even onze laatste gasten mogen begroeten. Warm Welkom is nu even gesloten tot de kerstvakantie. Nu is het tijd om de boel een beetje op te knappen en onze lieve mannen zijn al actief geweest. Het badkamer vloertje is er uitgesloopt en het bleek toch wel een hele klus te zijn.
Volgende week gaan ze aan de slag met het leggen van de nieuwe vloer. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar het resultaat. 27 dec. mogen we weer nieuwe gasten verwelkom, dan moet alles weer in orde zijn en mag het kacheltje weer branden!





8 nrs Flow voor €45GAAF NIEUWS!!!! We staan in de FLOW!!!  Ook dit was wel een kleine droom van ons! De Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen, die op zoek zijn naar authenticiteit en rust, die het leven net anders willen aanpakken en nuchtere en praktische oplossingen zoeken voor dat overvolle bestaan.
In dit nummer aandacht voor bijzondere vakantie adressen in binnen en buitenland! En Warm Welkom staat daar bij!!!
Ga er even voor zitten!! Vooral nu met dit weer lekker op de bank met de flow en een kop koffie....heerlijk toch!




Mooi weekend en geniet van de sneeuw! Maar kijk uit als je nog de deur uit moet!