maandag 28 november 2011

Warm Welkom is genomineerd!!!!

 "Warm Welkom" is genomineerd voor "ondernemer van het jaar" hoe leuk is dat!! Toerisme voor iedereen heeft pipowagen Warm Welkom op de lijst gezet met nog 9 andere ondernemers!! Bedankt TVI....hier zijn we natuurlijk heel blij mee en toch ook heel trots op! Al vele hebben gestemd en het kan nog steeds!! www.toerismevooriedereen.nl en stem zo vaak je maar wil!! 12 januari op de vakantiebeurs in Utrecht zal bekend worden wie zich ondernemer van het jaar mag noemen! Spannend en leuk gaat het vast worden en ....we gaan zelf volop flyeren op de beurs voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze pipowagen! 

Na een zachte herfst laat de winter zich toch af en toe al zien met nog bijna elke dag een aangenaam zonnetje! De warme chocolademelk smaakt weer heerlijk vooral nu met een bakje pepernoten erbij! Zojuist zijn de gasten vertrokken van een weekendje pipowagen en ondanks het koude weer hebben ze heerlijk genoten! Gelukkig doen de elecktrische kacheltjes het heel goed en is het behaaglijk warm. De sloffen staan klaar voor de gasten en is er een warmwaterzak aanwezig om de bedstede lekker voor te verwarmen! Toch blijft de winter periode wel spannend.... Krijgen we de pipowagen goed warm als het strakjes echt heel koud gaat worden en hebben we alles goed geisoleerd? Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de gasten te voorzien van een lekkere warme pipowagen en naar wens een knapperig vuurtje met warme chocolademelk....De vogels komen hier de winter goed door, er hangt volop lekkers in de boom! 
.
Een nieuwe uitdaging ligt weer klaar.....We gaan de pipowagen voorzien van een warme winterse aankleding! De frisse bloemetjes, hartjes en ruitjes gaan voor even de kast in en maken plaats voor de winterstofjes. Gordijnen, beddengoed en kussentjes, we gaan het allemaal aanpakken en hebben het eind resultaat al in ons hoofd zitten. Lieve moeder An kruipt weer achter de naaimachine en gaat er vast weer iets heel moois van maken! Super An dat je dit weer wil doen!


Samen met vriendinnen nog naar de flavourites beurs geweest in Amsterdam. Een hippe vrolijke beurs met hip-lief-leuk-spul! Maar ook heeeeerlijke chocolade en verwen dingetjes! Tuurlijk blijft er ook altijd wel iets leuks voor de pipowagen aan onze vingers plakken.....Bij de stand van Pink Lemon uit Den Bosch scoorde we goed, leuk spul voor weinig geld, waar vind je dat nog? Bijzonder lief dat ze bij elke aankoop een flyer weg heeft gegeven van Warm Welkom!! Bedankt Pink lemon!!
Mocht je Den Bosch nog gaan bezoeken, ga dan zeker bij Pink Lemon langs om evt te lunchen of te snoepen van overheerlijk cupcake's!! Je vind er ook leuke workshops en ze hebben een leuke webwinkel. www.pinklemon.nl 

.
.


Nog meer leuk nieuws.......Warm Welkom is benaderd door "De pluim"! De pluim is een beleveniscadeau waarbij de ontvanger zelf kan kiezen hoe deze te besteden. Jeetje wat weer bijzonder om hiervoor benaderd te worden!! Wel leuk om nog even te vermelden dat de pluim ons gevonden heeft via "Bijzonder Plekje" van Marleen Brekelmans. Ook nieuwsgierig naar nog meer bijzondere plekjes? Kijk dan op Marleen haar vernieuwde website www.bijzonderplekje.nl en snuffel rond door bijzondere plekjes waar je het liefst vandaag nog naar toe wil.....