donderdag 27 oktober 2011

Glunderende gezichten in het pipoparadijs


Lieve Marjo & Christel,

Oeps, ingebroken op jullie blog... Stiekem om jullie te laten zien hoezeer we genoten hebben van onze nacht bij Pipowagen Warm Welkom. Van de allereerste minuut tot aan het vertrek alleen maar grote grijnzen op de gezichten van de kids. Jip die zich gelijk thuis voelde, Meike die het liefst in de gekleurde pipowagen speelde en Jetske die het liefst popcorn boven het kampvuur maakte... Heerlijk! Wat een feest!

Al die kleine verrassingen, jullie warme welkom, de mooie roze slaapwagen; het was GENIETEN!

Dank jullie wel!
X. Marleen (& kids)

dinsdag 11 oktober 2011

Herfst bij "Warm Welkom"

De herfst is echt begonnen...


Met een heerlijk windje en nog een zachte temperatuur zojuist de eerste herfstbladeren bij elkaar geveegd! De tuin veranderd van fris groen in prachtige herfstkleuren met zo z'n eigen geur! Elk seizoen heeft z'n charme.... Ach strakjes de kachel en de kaarsjes aan,  een lekker warm vestje met warme chocolademelk op de bank.....heerlijk!!


Afgelopen weekend heeft Eelke hier ''Heerlijk Gedroomd''! Eelke heeft de pipowagen getest met haar rolstoel! Zij bezoekt bijzondere adresjes om in weg te rollen...... www.eelkedroomt.nl 
Blijft toch elke keer weer spannend als gasten komen die gebruik maken van een rolstoel. En dit keer met een kleine elektrische rolstoel, ook dat maakt het even anders. Deze rolstoel heeft meer wielen en is vaak toch groter dan een handbewogen rolstoel. Ze liet weten dat het wel wat behelpen is maar dat ze zich goed kon redden. Ze was heerlijk blij en enthousiast!!! Ze vertelde ons  dat ze erg onder de indruk was van de pipowagen.....Ze vond het top in mooiheid en vooral lief.....
Heel hartelijk dank Eelke, ook voor je lieve reactie in het gastenboek! Fijn dat je er was met je vriendin en dochtertje!!


Nog meer leuk nieuws!!!
We hebben het 4-all label in huis!! Woensdag de toetsing gehad en we zijn blij dat we nu toegankelijk zijn voor iedereen! Hier hebben we vanaf het begin naar toegewerkt, het idee om anders te zijn dan andere pipowagen is nu echt gelukt!! 
En supertrips een website met bijzondere overnachtingen heeft WW in de flair geplaatst!
We hadden het zelf niet zo in de gaten tot dat iemand ons het mooie nieuws vertelde!
Fair nr. 40 van twee weken terug, een happy-herfst-leuke-dingen-doen-boekje!
Super gaaf, veel dank Sven!!


Zoek je nog een bijzonder plekje voor de herfstvakantie? Warm Welkom heeft nog een aantal dagen beschikbaar met een lekker ''warm kacheltje'' aan in de pipowagen! Informeer snel!!
Mooie dag! En mocht je nog een wandelingetje gaan maken in het bos.... ervaar dan hoe mooie de herfst eigenlijk is......