dinsdag 30 augustus 2011

Vol liefde en romantiek slapen bij "Warm Welkom"

Ja, welk net gertrouwd bruidspaar wil dat nou niet!
De pipo-bruids-suite is prachtig geworden!! Het was nog even aanpoten gistermiddag maar het resultaat mag er echt zijn hoor! Wat was ik blij dat Christel vrij had van haar werk en dat moeder An ons nog kwam bijstaan en zelfs nog een gordijn korter heeft gemaakt! Ook voor nu weer heel hartelijk dank lieve An voor je prachtig naaiwerk!! De mooie brocante stofjes zorgen voor de juiste sfeer! Tja wie wat bewaard heeft mooi spul in huis toch An?

Met een grote glimlach hebben we het complete plaatje nog eens goed bekeken en natuurlijk zijn we weer apetrots!! Je wil spontaan nog eens in het huwelijksbootje stappen! Samen proosten met een heerlijk glaasje bubbels! Slapen met je "grote liefde" in een zeer romantische bedstede! Dan s'morgens wakker worden en verrast worden met een overheerlijk ontbijt! Dat is toch echt wel GENIETEN!!

Nieuwsgierig naar de foto's? Kijk zaterdag a.s op het blog!

zondag 28 augustus 2011

Bruids-pipo-suite bij "Warm Welkom"

Morgen mogen we onze eerste gasten begroeten in onze "Pipo-Bruidssuite"!!
Alle spullen liggen klaar, je wordt echt blij als je al dit moois zo bij elkaar ziet liggen. Je krijgt meteen zin om je huwelijk nog eens over te doen!! Helemaal als je ook nog met je "grote liefde" op dit bijzonder plekje mag overnachten!
Veel wit, room, zilver,hartjes, tule, duifjes......puur romantiek hier in Meerlo!

Kan niet wachten om de bruidssuite te fotograferen en jullie al het moois te laten zien op het blog! Nog even geduld, want de juf van school trouwt vrijdag a.s en ze is heel nieuwsgierig naar de bruidssuite! We willen het bruidspaar graag verrassen dus ze mogen nog even helemaal niets zien van al dit moois!
Nu nog wat roosjes op de gordijnen zetten,"zakjes liefde" maken en een "Warm-Welkoms-Hart" maken voor bij de ingang!
Wij wensen onze gasten een onvergetelijke romantische vakantie toe in onze "Pipo-Bruidssuite".



zondag 21 augustus 2011

Nog twee weekjes zomervakantie bij "Warm Welkom"....

maar voor ons hier in Noord Limburg gaan de schooldeuren morgen weer open.
6 weken vakantie......ze vliegen aan ons voorbij maar het was weer genieten!
Alle tijd voor leuke dingen te doen, geen klok of agenda die open gaat!!
Ooohhhh wat zullen we morgen weer moeten wennen aan vroeg op staan, geen geluier meer, de regelmaat er weer even in brengen.


"Warm Welkom" gaat nog twee weekjes door met zomervakantie en dan komt het najaar er toch al stilletjes aan.
5 maanden is "Warm Welkom" nu geopend en we zijn inmidels de 50ste boeking gepasseerd!!! Soms nog zo onwerkelijk dat er al zoveel enthousiaste, spontane en lieve gasten zijn geweest! We lezen met regelmaat de leuke reacties in het gastenboek met een grote glimlach op ons gezicht!! Zo fijn dat mensen genieten, dat ze zo blij worden van de pipowagen en dat de kinderen blij worden tussen alle dieren! In het bijzonder toch wel onze lieve hond Sef. Hij vind alle gasten gezellig en vooral als hij aandacht krijgt. Als het etenstijd is gaat Sef onde de picknick tafel liggen met de hoop dat hij wat lekkers krijgt, slimmerik!


We zijn nu volop bezig met alle voorbereidingen voor de bruidsuite!! De aankleding wordt veel wit, room en zilver met een beetje luxe maar vooral heeeeeel romatisch!! Een nieuwe leuke uitdaging staat voor de deur en hopelijk mogen we steeds meer bruidsparen verwelkomen in onze "Bruids-pipowagen!!!
Houd het blog goed in de gaten want de foto's van de suite zullen snel volgen!!
Voor diegene die het nog niet weet, pipowagen "Warm Welkom" is ook in de herfst en winter geopend in warme kleuren en een warm kacheltje!

Wees welkom!!