zaterdag 30 april 2011

Bijzonder bezoek.......

Nina en moeder Marcha hebben gelogeerd in de pipowagen!!
Een vrolijk meisje met een vrolijke mama vonden het even genieten na een goede uitslag. We hebben er een feestje van gemaakt vertelde moeder Marcha!! Omdat Nina het leuk vind om te schilderen hadden we buiten een schildersezeltje klaar gezet met kwast en kleurtjes verf.
Op de veranda waar nog een heerlijk avondje zonnetje verscheen zaten ze heerlijk samen te schilderen  Het resultaat was prachtig!!! 2 mooie harten onder een regenboog! Jeetje Nina wat een prachtig mooi schilderwerk zeg!!!
De volgende de dag hadden we een afspraak staan met een jounalist en  fotograaf van Dagblad de Limburger.
Zij willen een mooi artikel gaan schrijven over de pipowagen die uniek is omdat hij rolstoelvriendelijk is, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!
Omdat Nina gebruik maakt van een rolstoel werd ook zij en haar moeder geinterviewt en gefotografeerd.
Voor ons weer bijzonder om in zo'n gesprek terug te gaan naar het begin van onze ''Droom'' die nu werkelijkheid geworden is!!!!  Nu de krant van volgende week in de gaten houden, het komt in katern "scala".
Het was een bijzonder bezoek van twee heel bijzondere en  lieve mensen!!  Marcha en Nina super bedankt voor het uittesten met de rolstoel!  En zoals beloofd Nina gaan we de volgende keer als je komt een gezellig vuurtje stoken.

Een verassing voor jet en Lot deze week.....ze mochten met mij eindelijk in de pipowagen slapen!!!
Een mooi moment om samen met mijn twee lieve meisjes in de bedstede te slapen! Het was knus en gezellig, we hebben er van genoten!
Met een warm en trots vakantie-gevoel overnachten in onze eigen tuin in een prachtige pipowagen is toch wel heeeeeeeel bijzonder!!

De laatste logeetjes met baby Lena waren weer heerlijk enthousiast, bedankt voor jullie leuke reactie met bloemetjes en vlinders in het gastenboek! Vandaag pieterpad loge's en maandag komen onze allereerste boekers...die gaan we eens even heerlijk verwennen!!

donderdag 21 april 2011

ZOMER bij pipowagen ''Warm Welkom"...

Wie wil nou niet met deze zomerse dagen heerlijk vertoeven op een bijzonder mooi plekje!
De aanvragen stromen binnen, men wil nog ff genieten van dit prachtig mooie weer!
We hebben bewust gekozen om heel kleinschalig te zijn en dat heeft de gevolgen dat we nu vaak ''nee'' moeten zeggen.... hopelijk gaan we alle mensen een ander mooi moment begroeten in de pipowagen!

De afgelopen dagen vriendelijke gasten mogen begroeten in de pipowagen en leuke reacties ontvangen in het gastenboek!!!
5 Gooische dames hebben na een pieterpad wandeling hier overnacht en wat een enthousiasme toen ze de pipowagen mochten gaan bewonderen!
Heerlijk om te horen dat ze van het begin tot het eind hebben genoten, het voelde voor de dames als een "Warm Bad".
Ook de 2 families uit Belgie vonden het hier geweldig!!! "Wij zijn nu al fan'' staat in het gastenboek geschreven!!! 5 kinderen renden hier vrolijk rond, blote voetjes, met vlechtjes in het haar en fleurige rokjes aan. Spelend in de knutselpipowagen, op de schommel en de trampoline was een feest! Ook onze hond Sef heeft genoten, hij woonde voor even bij de familie waar hij alle aandacht kreeg! Fietsenverhuur van Dekkers tweewielers uit Wanssum verliep heel goed! Fijn dat we kunnen samenwerken Rob!! S'avonds werd al op tijd het vuurtje aangemaakt. Op de boomstammetjes rondom het vuurtje  zitten was toch echt wel genieten volgens de familie! Hopelijk blijft het lente weer nog zo lekker want de kinderen hebben bijna vakantie!!
Voor 9 personen heerlijk buiten een ontbijtje maken was een leuke uitdaging! Het was ff doorwerken maar het buffet zag er mooi en zeer smakelijk uit.... het buitenleven is nu echt begonnen HEERLIJK!!

vrijdag 15 april 2011

Rolstoelvriendelijke spullen zijn binnen!!

De dag begint met een heerlijk lente zonnetje en onze gasten uit het buitenland zitten aan een overheerlijk ontbijtje! Tiebe van 2 rent hier vrolijk rond en vind de speelpipowagen en de mini trampoline helemaal het einde!!
De aangepaste spullen voor rolstoelgebruiker zijn binnen! Daar zijn we blij mee want we willen echt graag het verschil gaan maken voor deze doelgroep mensen. Deze uitdaging zijn we met veel plezier aan gegeaan en nu willen we het ook graag aan iedereen laten zien!!  Binnenkort zullen er ook foto's te zien zijn van alle aanpassingen en hopelijk kunnen we mensen inspireren om gezellig in de pipowagen te komen logeren! De douchekruk, toiletverhoger en wandbeugel zijn binnen, nu het liftje nog...anders kom je natuurlijk niet de pipowagen in!  Ons eerste interview met de plaatselijke kracnt is een feit, volgende week wordt het weer spannend want dan komt "Dagblad de Limburger" langs!!! Het leuke van zo'n interview is toch wel dat we samen helemaal terug gaan naar onze eerste ''Droom" om samen een B&B te beginnen in een pipowagen! En nu een aantal jaren verder staat hij hier te stralen in de tuin, mooi....Het paasweekend is inmiddels gereserveerd en ook de meivakantie zit al aardig vol maar..... er zijn nog hele mooie dagen om te komen logeren in de zomervakantie!! De 10% korting duurt nog tot 15 mei dus....
Geniet allemaal van dit heerlijke lente weer!!

dinsdag 12 april 2011

Uitnodiging 15 mei!!!

De uitnodigingen voor onze feestelijke opening van 15 mei zijn op de bus!!
Met een heerlijk lente zonnetje zaterdag alle uitnodigingen klaar gemaakt en wat zijn ze mooi geworden zeg!
De reacties zijn nu al erg leuk en dat wordt alleen maar leuker als alle mensen de pipowagen strakjes in het echt komen bewonderen!
Thomas hartstikke bedankt voor het gratis drukwerk!
Nu nog even een paar kleine voorbereidingen treffen voor onze gasten voor a.s. donderdag.
Daarna volop in pipo-aktie voor de feestelijke opening van zondag 15 mei!!  Nogmaals iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom van 11.00 uur tot 18.00 uur!
De gasten van afgelopen weekend hebben genoten van de pipowagen!! Ze vonden de wagen hip en sfeervol en de plek heerlijk! Het was natuurlijk ook fantastische mooi weer! Dan leef je voornamelijk buiten en is het echt genieten hier! De gasten hadden het pipo-weekendje kado gekregen van familie. Wat een leuk idee!  Dus als je even niet op een bijzonder kado kunt komen dan willen wij jou daar graag bij helpen!
Donderdag weer gasten, wat loopt het lekker!!

En ben je nou nog op zoek naar een leuke vakantie plek met pasen? met een paasontbijt en eitjes zoeken in ons pipo-tuintje?? dan is de pipowagen nog vrij en.......4 dagen voor de prijs van 3!!!!!

donderdag 7 april 2011

LENTE.....heerlijk dat je er bent!!!

Prachtig weer!!!
De lente is in volle gang! De kersenboom laat haar prachtige bloesem zien en de voorjaarsbloemen bloeien volop!! Het pipo-tuintje wordt daardoor steeds mooier en groener en gisteren zijn de laatste grasmatten gelegd. Eindelijk zijn nu van alle zand af! Over twee weken komt er een groot gezin logeren dan is het toch wel heel fijn dat ze leker kunnen ravotten op het gras! Met een ''Warm Welkom" mogen we morgen onze tweede gasten verwelkomen, LEUK!!!
We zijn nu druk met de voorbereidingen voor de opendag op zondag 15 mei! Ben je nieuwsgierig naar de pipowagen? kom dan gezellig langs om een kijkje te nemen tussen 11.00 uur en 18.00 uur.
Morgen alweer het 6e en laatste blog op "VROUW".nl In het bijzonder veel dank aan Marion v. Es, zij heeft ervoor gezorgd dat ik het blog mocht schrijven en bekendheid mocht geven aan ''Warm Welkom".
Geniet van dit heerlijk lente weer!!

zaterdag 2 april 2011

Enthousiaste eerste gasten!!!!

en dat voelt wel heeeeeel erg goed!!!
Een kwartiertje nadat we alles klaar hadden arriveerde onze eerste gasten! We lopen wat nerveus door het huis, vroegen ons af of echt wel aan alles gedacht hdden, jeetje wat vonden we het spannend!! Nu gaat het echt gebeuren Christel, we zijn blijven geloven in de pipowagen en kijk nu!!!schouder aan schouder weet je nog?

Na een ''warm welkom'' te hebben gewenst kregen we een kadootje omdat we speciaal voor hen eerder open zijn gegaan, wat leuk zeg!! Ze zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen omdat ze het blog hebben gevolgd op de website,dat is leukom te horen!
Maar nu moeten ze de pipowagen nog in het echt bewonderen!!!  Al vinden we het zelf helemaal leuk, hip en sfeervol eruit zien, je hoopt toch dat de gasten dat ook zo vinden.
De sleutel wordt overhandigd en nu maar afwachten wat ze ervan zullen vinden.

Na een heerlijk kopje koffie met een versierde cupcake horen we alleen maar leuke en positieve reactie's. Wat knus en gezellig ziet het eruit en ook de slaapwagen heel sfeervol!! Het doet ons goed en wat voelen we ons blij!!! Het leuke nieuws is dat ze graag in december terug willen komen met vrienden om hier een verjaardag te vieren WAUW!!!!
Ook flyers zijn welkom, zij weten wel mensen te vinden die dit ook super leuk vinden. Onze dank is groot lieve gasten, wij zijn zeer blij dat jullie genieten op ons pipo-plekje!
Alweer een bijzondere dag met bijzondere gasten en niet te vergeten bijzonder mooi weer!!!
Zondagochtend zullen we onze gasten verrassen met een heerlijk ontbijtje, ook die gaan we samen voor de eerste keer maken! Fijn weekend!

vrijdag 1 april 2011

Een zeer bijzondere dag....ons ''Warm Welkom"" wordt geopend!!!!!!!

het is zover......ons mooie ''Warm Welkom" wordt vandaag geopend!!!!
Vanmiddag mogen we onze allereerste gasten verwelkomen in een bijzondere sfeervolle pipowagen!!!
De kriebels komen aanrdig op gang en wat vinden we het spannend!!!
Vanochtend de laaste kleine dingetjes nog afwerken, de dweil erdoor en klaar!
Zeer tevreden en vol trots kijken we naar de pipowagen! Een bijzonder mooi en dankbaar moment met een heel goed gevoel!

De laatste paar dagen is er echt hard gewerkt en wat zijn we bijzonder trots op iedereen die op zijn manier heeft mee geholpen!!! Veel, heel veel dank aan iedereen, zonder jullie was dit echt niet gelukt.
De laaste dagen leek het wel op het programma ''ik vertrek''. Er moest nog veel gebeuren en geregeld worden voordat de eerste gasten konden komen logeren!
Maar het is ons gelukt en we zijn oprecht blij!!! Samen met Theo en Wilbert op de gezellige veranda geproost op een succesvol jaar met de pipowagen!!! Onze lieve mannen hebben met veel liefde en plezier aan de pipowagen gewerkt! Alleen die vervelende sleuven graven in verschrikkelijke kou dat nooit meer!

Onze ''droom'' is nu echt uitgekomen!!!! Samen gaan we dit pipo-avontuur beleven lieve Christel, we hebben er zin in!!!
Na het weekend pakken we de voorbeidingen weer op maar dan voor de feestelijke opening van 15 mei!!!
Iedereen is van harte welkom! Zet 15 mei in julie agenda, je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de pipo/slaapwagen! De open dag is van 11.00 tot 18.00 uur.
Mooie dag en graag schrijf ik in het volgend blog over de reactie van de eerste gasten!
Mooi weekend gewenst!